(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Tuňákový salát s řapíkatým celerem
Potřebné ingredience
1 velká konzerva tuňáka Rio Mare v olivovém oleji, uvařené těstoviny, choceňský bílý jogurt nebo zakysaná smetana, nahrubo nastrouhaná syrová mrkev, nakládaná kukuřice (nejlépe ve skleničce - výborná je třeba v bio kvalitě z dm drogerie), řapíkatý celer.
Postup přípravy
Smícháme tuňáka, kukuřici, nakrájený řapíkatý celer (můžeme z něj neprve odstranit vlákna) a jogurt. Nakonec vmícháme těstoviny. Můžeme posypat nastrouhaným eidamem.
Dělala jsem jej k večeři jako salát ze "zbytků" a snědli jsme s manželem k večeři celou mísu... :-)
Dělala jsem jej k večeři jako salát ze "zbytků" a snědli jsme s manželem k večeři celou mísu... :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
chalupnicka
(upraveno)
5. 1. 2011, 22:01
to může být dobrota
MatildaH
(upraveno)
6. 1. 2011, 11:27
@chalupnicka
Je Udělala jsem ho jednou jako večeři "co dům dal" a s manželem jsme snědli celou mísu na posezení a i malá chodila ujídat k nám do talíře